Dakraam plaatsen Dordrecht

Uitbreiden van de leefruimte

Meer woonruimte zorgt automatisch ook voor meer leefcomfort. Dat hoeft natuurlijk niet altijd te betekenen dat daar een ingrijpende verbouwing voor ingepland moet worden. Kies simpelweg voor een Velux dakraam plaatsen Dordrecht. Met een relatief simpele aanpassing aan de woning zorg je binnen een mum van tijd voor extra leefruimte. Zo creëer je binnen de kortste keren een volwaardige extra slaapkamer of studeerkamer. Ook kan de waarde van de woning aanzienlijk stijgen. Wel zo goed om te weten, toch?

In een werkdag geplaatst

Wie dacht dat een Velux dakraam laten plaatsen een ingrijpende klus is, heeft het mis. Sterker nog, een dakkapel kan in veel gevallen al binnen één werkdag worden geplaatst. Je ervaart daardoor minimale hinder van de werkzaamheden en kunt erg snel de nieuwe leefruimte in gaan richten. Wel zo leuk natuurlijk.

Ga voor een specialist

Het kan zomaar zo zijn dat je de montage van een dakraam maar eens in je leven uit laat voeren. Het is daarom aan te raden dat je voor deze klus contact opneemt met een gespecialiseerde partij. Zowel het inmeten als de montage wordt altijd met de grootste zorg voor je uitgevoerd. Daarnaast ontvang je alle nodige informatie over de beschikbare opties voor jouw woning en er wordt altijd erg graag met je meegedacht.

Advies op maat

Wat de kosten zijn, is afhankelijk van verschillende factoren. Denk daarbij het ontwerp dat je uit gaat zoeken voor jouw woning en natuurlijk de afmeting van het model. Laat je daarom altijd erg goed adviseren, zodat je precies weet waar je aan toe gaat zijn. Er zit altijd wel een specialist bij jou in de buurt die je kan voorzien van een passend advies. Wie weet laat je binnenkort al een prachtig dakkapel bij jou op het dak plaatsen.

Gaat u verbouwen of vervangen?

Wij helpen u graag op weg met tips, handleidingen en advies, die u allemaal op deze site kunt vinden. 

onze diensten

Waarvoor kunt u ons inschakelen?

Wij brengen u graag een bezoek voor een advies en een geheel vrijblijvende offerte. Zo komt uw nieuwe droomwens weer een stap dichterbij.

DakvensteratWork: montagepartner voor dakvensters

DakvensteratWork is úw betrouwbare montagepartner wanneer u op zoek bent naar een bedrijf dat dakvensters plaatst. Wij zijn misschien niet de goedkoopste, maar wel één van de beste! In 2020 is DakvensteratWork zelfs montagepartner van het jaar geworden. Wij zijn trots dat wij de afgelopen jaren al vele positieve klantervaringen hebben meegemaakt en wij hopen dat wij ook ú blij mogen maken met ons vakwerk.

Wilt u kennismaken met DakvensteratWork? Neen dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 085 – 0130668 of door het online contactformulier in te vullen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.