Meer leefruimte

Verbeter je indoor life!

Verbouwen doet u niet iedere dag. Dus als u het doet, moet het goed gebeuren. Wij helpen u graag op weg. Allereerst met een goed advies. En op basis van uw wensen met een vrijblijvende offerte. Wij als VELUX-montagepartner zijn getraind en hebben jarenlange ervaring met verbouwingen in het algemeen en het monteren van daglichtproducten van VELUX en Roto in het bijzonder. Dus als u gaat verbouwen, zijn wij de aangewezen partij om van uw huis een paleis te maken.

Waarom verbouwen?

Misschien sta je er niet elke dag bij stil, maar een goed binnenklimaat is belangrijk voor een gezonde en prettige leefomgeving. Voldoende blootstelling aan daglicht beïnvloedt je humeur positief, het verbetert je bioritme en daarmee je slaap- en concentratievermogen. Zo voorkom je heel eenvoudig vermoeidheid! Gezonde binnenlucht voorkomt bovendien vocht- en schimmelvorming. Hierdoor voel je je beter en is de kans op de ontwikkeling van allergieën en ademhalingsproblemen veel minder groot. Een goed binnenklimaat … echt belangrijk! Maar wat kun je doen om je huis gezonder te maken?

Voor
Na
Voor
Na
Voor
Na
Voor
Na
Voor
Na

Meer ruimte nodig?

Door bijvoorbeeld het laten plaatsen van een dakkapel creëert u, meestal binnen één dag, veel extra leefruimte.

Zolderverbouwings­project

onze diensten

Waarvoor kunt u ons inschakelen?

Wij brengen u graag een bezoek voor een advies en een geheel vrijblijvende offerte. Zo komt uw nieuwe droomwens weer een stap dichterbij.