Optimaal ruimte benutten

Badkamer met schuin dak

Een aangename badkamer is onwijs belangrijk voor uw comfort. De badkamer is een rustige ruimte die u kan helpen om te ontspannen. In sommige gevallen kan het zo zijn dat u een badkamer heeft met een schuin dak. De schuine wanden zorgen voor een benauwd gevoel en er wordt niet het maximale uit uw badkamer gehaald. Door te kiezen voor een badkamerrenovatie wordt de ruimte meer benut en kan het de waarde van uw huis zeker ten goede komen. Door bijvoorbeeld een dakraam of dakvenster te plaatsen creëert u meer licht in uw badkamer en het komt dit de luchtcirculatie zeker ten goede.

Badkamer met schuin dak tips

Een badkamer met een schuin dak kan ervoor zorgen dat de ruimte klein aanvoelt en dat u uw badkamer meubels niet goed kwijt kan. Ook kan het erg donker aanvoelen vanwege het feit dat er minder lichtinval is. Toch is het mogelijk om met een paar inspirerende tips het maximale uit uw badkamer te halen. Zo kunt u de ruimte onder uw schuine dak gebruiken voor opbergruimte, zoals een inbouwkast of planken. Hier kunt u bijvoorbeeld uw handdoeken kwijt. Ook door de kiezen voor wandmontage van bijvoorbeeld uw wastafel of toilet houdt u extra ruimte over. Door gebruik te maken van heldere kleuren op de muren en het gebruik van een glazen douchewand, zorgt u ervoor dat de ruimte visueel groter wordt.

Tot slot kan het installeren van een lichtkoepel helpen om meer licht in uw badkamer te creëren waardoor de ruimte een stuk aangenamer wordt en ruimtelijker aanvoelt.

Gaat u verbouwen of vervangen?

Wij helpen u graag op weg met tips, handleidingen en advies, die u allemaal op deze site kunt vinden. 

onze diensten

Waarvoor kunt u ons inschakelen?

Wij brengen u graag een bezoek voor een advies en een geheel vrijblijvende offerte. Zo komt uw nieuwe droomwens weer een stap dichterbij.

Badkamer renoveren of verbouwen met een dakraam of dakvenster

Het renoveren van uw badkamer is een klus die u goed wilt laten uitvoeren. Het moet immers in één keer goed gaan en u wilt er voor langere tijd mee vooruit. Om meer licht en een ruimtelijker gevoel te creëren, is het plaatsen van een dakraam of dakvenster zeker een goed besluit. Ook de luchtventilatie in de badkamer gaat hierdoor aanzienlijk vooruit.

Een dakraam of dakvenster is een geweldige manier om extra licht en ventilatie in een badkamer te brengen.

Wanneer u besluit om een dakraam of dakvenster te laten plaatsen zijn er een paar aspecten erg belangrijk. Zo is het belangrijk om de juiste grootte van het raam te kiezen. Hierin kunnen wij u te allen tijde in adviseren. Een te groot raam kan erg overweldigend zijn, terwijl een te klein raam ervoor zorgt dat het dakraam alsnog niet genoeg licht te bieden heeft. Ook is het erg belangrijk om de plaatsing te laten uitvoeren door een partij die dit zorgvuldig doet. Hierdoor wordt er vanuit ons specialisme ook rekening gehouden met de juiste plek en of er voldoende ventilatie is.

Kortom, een fijne badkamer is belangrijk voor uw welzijn, efficiëntie en de waarde van uw huis. Investeren in een fijne badkamer is belangrijk voor onder meer de ventilatie en kan zich zeker ook terugverdienen.