Met daglicht en frisse lucht,
maken wij van uw zolder
de mooiste ruimte van uw huis

‘Dakmanschap’ sinds 2002

Dakvensteratwork (voorheen DAKVEN Daglicht­specialisten) is in 2002 opgericht door Mevlut Kurt, die – na te hebben gewerkt bij VELUX Nederland – voor zichzelf is begonnen als technisch specialist. Enkele jaren later sloot zijn oud-VELUX-collega Jeroen Duits zich bij hem aan. In 2015 kwam daar ook Michel Kalis (oud-commercieel directeur VELUX Nederland B.V.) bij en zij vormen sindsdien het directieteam.

De afgelopen decennia heeft Dakvensteratwork prachtige projecten gerealiseerd die regelmatig met veel publiciteit gepaard zijn gegaan. Zo hebben wij aan verschillende tv-woonprogramma’s een bijdrage geleverd. Ook hebben wij het Daglicht Advies Centrum van VELUX in De Meern een aantal keer verbouwd. Een mooier compliment voor ons ‘dakmanschap’ kun je niet krijgen.

Dakkapellen Modulair

Dakvensteratwork is niet stil blijven staan. Samen met Verhoef Dakramen is Dakkapellen Modulair B.V. opgericht, een productiebedrijf voor dakkapellen gebaseerd op de VELUX principes. Ook hebben wij de eerste VELUX-dakserre ontwikkeld. Alles bij elkaar zijn wij gekomen tot ons huidige uitgebreide programma VELUX-producten. Onze dakkapellen zijn in samenwerking met VELUX Nederland ontwikkeld en in allerlei, ook grotere afmetingen beschikbaar. Informatie hierover vindt u op www.dakkapellenmodulair.nl.

Ons team verzorgt de montage van VELUX-dakramen, -dakkapellen en -platdakproducten. En zelfs, als u dat wilt, de gehele verbouwing van uw zolder. Overigens zijn wij ook erkend leerbedrijf, omdat wij vinden dat het onze verantwoordelijkheid is om een bijdrage te leveren aan het behoud van het vakmanschap dat nodig is voor het plaatsen van dakramen en platdakproducten.

Duurzaamheid
Wij scheiden afval in puin, hout, karton, metalen en bouw- en sloopafval. Oude VELUX-dakramen die wij vervangen worden gedemonteerd, zodat onderdelen ervan nieuwe grondstoffen vormen. Door de oude VELUX-dakramen te redden van de afvalberg realiseren wij samen een CO2-reductie van 28% per dakraam over de gehele levenscyclus.

Afspraak

Voor advies over ons uitgebreide assortiment dakproducten of over een volledige zolderverbouwing maken wij graag een afspraak bij u op locatie of in het Daglicht Advies Centrum van VELUX Nederland in de Meern.

In deze tijd van corona is een online-afspraak uiteraard ook mogelijk.