over ons

Met daglicht en frisse lucht, maken wij van uw zolder de mooiste ruimte van uw huis

at work

Van voor­bereiding tot afwerking

Hands atwork

Van maandag tot en met vrijdag zijn 4 paar handen atwork om voor u een offerte te maken, uw vragen per mail te beantwoorden, uw opdracht in te plannen, te zorgen dat de producten welke nodig zijn voor uw opdracht te bestellen en dat u een factuur ontvangt voor de uitgevoerde werkzaamheden. Op zaterdagen zijn wij vaak te vinden in het Daglicht­adviescentrum van VELUX Nederland B.V. In dien gewenst kunnen wij daar ook op een door de weekse dag een afspraak maken om uw wensen en de mogelijkheden te bekijken.

Phone atwork

Van maandag tot en met vrijdag zijn wij telefonisch bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur en kunnen wij uw vragen beantwoorden. Ook wordt er steeds meer ge-face-timed om de situatie bij u thuis te kunnen bekijken. Voor het maken van een offerte vragen wij u altijd een foto op te sturen van de binnen en buitenzijde ( vanaf straatniveau ) van uw dak, zodat wij kunnen beoordelen welke werkzaamheden wij moeten uitvoeren. Ons streven is binnen 24 uur uw offerte te versturen.

kraan atwork

Dakramen worden door steeds groter ( 3 in 1 / 2 in 1 dakramen ) en zwaarder door het gebruik van triple beglazing. Dakvensteratwork heeft de beschikking over 2 autokranen zodat we niet met deze grote en/of zware dakramen door uw huis naar boven hoeven ( als dit al kan ) en het maakt het werk voor onze monteurs wat lichter.

Hands atwork

Wij bereiden zoveel mogelijk voor in onze werkplaats. De dakkapel serre bouwen we hier op, dit komt het uiteindelijk resultaat ten goede en verkort de montagetijd. Ook plaatsen wij steeds meer daglichtsystemen in een zogenaamd Spaceframe hierdoor kunnen er op daglichtsystemen ook insectenhorren worden geplaatst en wordt de ruimte van de sparing beter benut door slankere tussen profielen tussen de dakramen.

afwerking atwork

Indien gewenst kunnen wij uw gehele zolder verbouwen. Van het plaatsen van een dakraam tot een complete zolderverbouwing.

‘Dakmanschap’ sinds 2002

Dakvensteratwork (voorheen DAKVEN Daglicht­specialisten) is in 2002 opgericht door Mevlut Kurt, die – na te hebben gewerkt bij VELUX Nederland – voor zichzelf is begonnen als technisch specialist. Enkele jaren later sloot zijn oud-VELUX-collega Jeroen Duits zich bij hem aan. In 2015 kwam daar ook Michel Kalis (oud-commercieel directeur VELUX Nederland B.V.) bij en zij vormen sindsdien het directieteam. De afgelopen decennia heeft Dakvensteratwork prachtige projecten gerealiseerd die regelmatig met veel publiciteit gepaard zijn gegaan. Zo hebben wij aan verschillende tv-woonprogramma’s een bijdrage geleverd. Ook hebben wij het Daglicht Advies Centrum van VELUX in De Meern een aantal keer verbouwd. Een mooier compliment voor ons ‘dakmanschap’ kun je niet krijgen. Dakkapellen Modulair Dakvensteratwork is niet stil blijven staan. Samen met Verhoef Dakramen is Dakkapellen Modulair B.V. opgericht, een productiebedrijf voor dakkapellen gebaseerd op de VELUX principes. Ook hebben wij de eerste VELUX-dakserre ontwikkeld. Alles bij elkaar zijn wij gekomen tot ons huidige uitgebreide programma VELUX-producten. Onze dakkapellen zijn in samenwerking met VELUX Nederland ontwikkeld en in allerlei, ook grotere afmetingen beschikbaar. Informatie hierover vindt u op www.dakkapellenmodulair.nl. Ons team verzorgt de montage van VELUX-dakramen, -dakkapellen en -platdakproducten. En zelfs, als u dat wilt, de gehele verbouwing van uw zolder. Overigens zijn wij ook erkend leerbedrijf, omdat wij vinden dat het onze verantwoordelijkheid is om een bijdrage te leveren aan het behoud van het vakmanschap dat nodig is voor het plaatsen van dakramen en platdakproducten. Duurzaamheid Wij scheiden afval in puin, hout, karton, metalen en bouw- en sloopafval. Oude VELUX-dakramen die wij vervangen worden gedemonteerd, zodat onderdelen ervan nieuwe grondstoffen vormen. Door de oude VELUX-dakramen te redden van de afvalberg realiseren wij samen een CO2-reductie van 28% per dakraam over de gehele levenscyclus. Afspraak Voor advies over ons uitgebreide assortiment dakproducten of over een volledige zolderverbouwing maken wij graag een afspraak bij u op locatie of in het Daglicht Advies Centrum van VELUX Nederland in de Meern.

Take-backservice

Samen met VELUX proberen wij de afvalstroom zoveel mogelijk te verminderen. Uw dakraam gaat terug naar VELUX en wordt gedemonteerd en hergebruikt voor nieuwe grondstoffen, de belangrijkste zijn glas, hout, aluminium en kunststoffen. Daarnaast nemen wij al het bouwafval retour dit wordt bij ons op het bedrijf in onze milieustraat zoveel mogelijk gescheiden in puin, ( dakpannen ), hout, karton en metaal zodat het geschikt is voor hergebruik.