Platdak koepels en lichtstraten​

Een optimaal binnenklimaat onder het platte dak

Wij plaatsen ook producten die daglicht en frisse lucht brengen onder ieder plat dak. Elegant, budget- en onderhoudsvriendelijk. Je hebt de keuze uit verschillende afmetingen en beschikbaar in zowel vaste als ventilerende toepassingen die met een wandschakelaar bediend kunnen worden.

Gaat u verbouwen of vervangen?

Wij helpen u graag op weg met tips, handleidingen en advies, die u allemaal op deze site kunt vinden. 

Verkrijgbare typen platdakproducten

Onderstaande prijzen zijn de montage prijzen voor het plaatsen van een lichtkoepel in een houten dakconstrtuctie excl. het aanhelen op de bestaande dakbedekking, deze zijn afhankelijk van het type dakbedekking.

Lichtkoepel gebogen glas

De Nieuwe generatie VELUX lichtkoepel gebogen glas maakt deel uit van onze lichtkoepels en is een revolutie in koepelontwerpen. Het regenwater loopt door de unieke, gebogen glazen schaal eenvoudig van de schaal af – ook op dakhellingen van 0°. Het smalle kozijn met draaiend gedeelte zorgt voor maximaal daglicht en een mooi ontwerp in huis – ook als er raamdecoratie is gemonteerd.

Montage vanaf

€ 1300,--

Vervanging vanaf

€ 750,--

Lichtkoepel vlak glas

De Nieuwe generatie VELUX lichtkoepel vlakglas zorgt voor daglicht in jouw huis. Het elegante ontwerp van het glas tot de rand met vlakke en rechte lijnen gaat vrijwel naadloos over in het dak. Het unieke design met een slank kozijn en onzichtbaar draaiend gedeelte zorgt voor maximaal daglicht en een mooi ontwerp in huis – ook als er raamdecoratie is gemonteerd.

Montage vanaf

€ 1300,--

Vervanging vanaf

€ 750,--​

Lichtkoepel kunststof

Een hoogwaardige versie van de welbekende lichtkoepel. Een prachtige oplossing voor zowel utiliteits- als particuliere gebouwen. De schaal is verkrijgbaar in acrylaat en polycarbonaat, beiden in de kleurvarianten transparant en opaal. Geschikt voor montage op een helling van 0-15°.

Montage vanaf

€ 1300,--

Vervanging vanaf

€ 750,--​

Gekoppelde VELUX dakramen (lichtstraat)

Een VELUX lichtstraat met dakramen creëert een oase aan licht in uw aanbouw of kamer met plat dak. Deze oplossing maakt het mogelijk om alle voordelen van een origineel VELUX dakraam ook toe te passen op een aan- of uitbouw. Voor optimaal comfort is een VELUX INTEGRA® dakraam met afstandsbediening ideaal, zodat ventilatie met een druk op de knop mogelijk is. VELUX dakramen kunnen in speciale situaties ook worden gebruikt als daglichtoplossing voor platte daken. Met een complete lichtstraat kan met reguliere dakramen op een hellende opstand een perfecte oplossing worden gecreëerd. Bijkomend voordeel van de lichtstraten is dat alle originele VELUX raamdecoratie en zonwering gewoon kan worden toegepast in de tuimelvensters.

Een lichtstraat met dakramen bestaat uit meerdere dakramen die in een rij naast elkaar zijn gekoppeld. Een opstand zal zelf moeten worden gebouwd, omdat de maten en constructie per situatie verschillen. Ook kunt u zelf bepalen welk type dakraam u wenst.

VELUX modulaire lichtstraat

Een elegant en strak ontwerp met zeer slanke profielen en weggewerkte motoren.

Montage vanaf

€ 3000,--

Lichtstraat lessenaarsdak

Eenvoudig zelf te configureren met de door u gewenste VELUX dakramen.

De lessenaarsopstelling zorgt voor een oase van licht in uw aanbouw.

Montage vanaf

€ 3000,--

Lichtstraat zadeldak

Eenvoudig zelf te configureren met de door u gewenste VELUX dakramen.

De zadeldakopstelling zorgt voor een oase van licht in uw aanbouw.

Montage vanaf

€ 3000,--

onze diensten

Waarvoor kunt u ons nog meer inschakelen?

Van het vervangen van een dakraam tot complete zolderverbouwingen inclusief badkamer, toilet en keuken