Velux dakraam laten plaatsen

Wanneer u een Velux dakraam wilt laten plaatsen is Dakvensteratwork uw ideale partner. Wij hebben verschillende typen dakramen in ons assortiment. Dit betekent dat we er altijd een hebben die perfect in uw situatie past. Wanneer u kiest voor Dakvensteratwork bent u verzekerd van maatwerk en minimaal 5 jaar garantie op onze werkzaamheden. Lees snel verder voor meer informatie over onze producten en diensten!

Voordelen van een Velux dakraam

Het laten plaatsen van een Velux dakraam brengt veel voordelen met zich mee die vaak over het hoofd gezien worden. Een dakraam zorgt voor veel meer daglicht in de ruimte waar hij geplaatst wordt. Tegenwoordig zitten we een groot deel van onze tijd binnen waardoor essentieel wordt ook voldoende daglicht in huis te brengen. Als u gaat verbouwen heeft u een mooie kans om meer natuurlijk licht binnen te laten. Naast het feit dat uw woning gezonder wordt voelt het door een overvloed aan licht groter en aangenamer aan.

Tevens zorgt voldoende daglicht zorgt voor een beter humeur, minder kans op obesitas, meer productiviteit, goede nachtrust en een betere immuniteit tegen ziekten en infecties. Ook verhoogt het uw concentratievermogen wat kan helpen tijdens het leren of werken.

Velux dakraam plaatsen prijs

De prijs van het laten plaatsen van een Velux dakraam verschilt per situatie. Uiteraard is het afhankelijk van welk type u kiest, maar ook de moeilijkheid van de montage en de tijd die hier in gaat zitten. Wel kunnen wij u vertellen dat wij een Velux dakraam bij u kunnen plaatsen vanaf €675,-. Wanneer u een exacte prijsopgave en kosteninzicht wilt weten raden wij u aan om een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen. Op basis van uw situatie kunnen wij inschatten welk product het beste bij uw situatie past.

Waarom kiezen voor Dakvensteratwork?

Bij Dakvensteratwork staan wij voor een snel en efficient proces van aanvraag tot uitvoering. Iedere aanvraag van groot tot klein wordt door ons opgepakt. Het maken van situatiefoto’s van zowel binnen als buiten van het dak is een standaardprocedure. Op basis hiervan maken wij een offerte. Indien de offerte voor u interessant is maken wij een afspraak op locatie.

Wij doen er alles aan om onze klanten de best mogelijke service te bieden. Met ons vakmanschap en jarenlange ervaring hebben wij al vele klanten verder kunnen helpen. Wij kijken er naar uit om ook bij u aan de slag te gaan.

Gaat u verbouwen of vervangen?

Wij helpen u graag op weg met tips, handleidingen en advies, die u allemaal op deze site kunt vinden. 

onze diensten

Waarvoor kunt u ons inschakelen?

Wij brengen u graag een bezoek voor een advies en een geheel vrijblijvende offerte. Zo komt uw nieuwe droomwens weer een stap dichterbij.