Velux dakraam prijzen

Een Velux dakraam zorgt voor meer daglicht en frisse lucht onder je dak. Het draagt bij aan meer wooncomfort. Wie aan een dakraam denkt, denkt vaak automatisch aan Velux. Dit komt omdat VELUX een synoniem is geworden voor het originele dakraam. Waar het ooit begonnen is met dat enkele dakraam in één maat en met één bedieningsmethode en scharnierpunt, heeft u nu een ruime keuze. Bij Dakvensteratwork bent u aan het juiste adres om deze dakramen te laten plaatsen tegen een scherpe prijs. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en onze tarieven.

Velux dakraam laten plaatsen

Onze specialisten kunnen Velux dakramen voor u plaatsen. Wij hebben verschillende opties beschikbaar die u kunt bekijken op onze website. Verschillende opties brengen weliswaar verschillende prijzen en kosten met zich mee, maar al vanaf €675,- kunnen wij een dakraam bij u komen monteren. Dit is inclusief 5 jaar garantie op onze werkzaamheden.

Voordat u een keuze maakt over welk dakraam u wilt kiezen, raden wij aan om eerst een afspraak te maken om samen te kijken wat de beste optie voor uw situatie is. Dit kan bij u op locatie of in het Daglicht Advies Centrum van Velux Nederland in De Meern.

Velux dakraam montage prijs

Wilt u weten wat het laten monteren van een of meerdere Velux dakramen in uw situatie kost? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan! Wij kijken graag samen met u naar welk type Velux dakraam het meest geschikt is voor uw woning. Laat uw gegevens achter en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom kiezen voor Dakvensteratwork?

Bij Dakvensteratwork staan wij voor een snel en efficient proces van aanvraag tot uitvoering. Iedere aanvraag van groot tot klein wordt door ons opgepakt. Het maken van situatiefoto’s van zowel binnen als buiten van het dak is een standaardprocedure. Op basis hiervan maken wij een offerte. Indien de offerte voor u interessant is maken wij een afspraak op locatie.

Wij doen er alles aan om onze klanten de best mogelijke service te bieden. Met ons vakmanschap en jarenlange ervaring hebben wij al vele klanten verder kunnen helpen. Wij kijken er naar uit om ook bij u aan de slag te gaan.

Gaat u verbouwen of vervangen?

Wij helpen u graag op weg met tips, handleidingen en advies, die u allemaal op deze site kunt vinden. 

onze diensten

Waarvoor kunt u ons inschakelen?

Wij brengen u graag een bezoek voor een advies en een geheel vrijblijvende offerte. Zo komt uw nieuwe droomwens weer een stap dichterbij.