Velux dakraam vervangen kosten

Zoals veel dingen hebben ook uw dakramen niet het eeuwige leven. In de loop der jaren zullen uw dakramen aan vervanging toe zijn. Zeker wanneer u op dit moment nog geen Velux dakraam heeft en u besluit deze te laten plaatsen zal het resultaat verbluffend zijn. Als het bijvoorbeeld gaat om isolatie zijn standaard dakramen namelijk geen partij voor onze Velux dakramen. Met een tot 75% beter resultaat kan het verschil verbluffend zijn. En, omdat de temperatuur van de binnenruit tot 5˚C hoger blijft, heb je geen last van tocht of koude voeten. Dus je zult ervaren dat het vervangen van jouw dakraam leidt tot meer wooncomfort. 

Wanneer Velux dakramen vervangen?

Na verloop van tijd zult u aan een aantal dingen kunnen merken dat het tijd is om uw dakraam te vervangen. Bijvoorbeeld wanneer u ’s winters merkt dat er veel toch door uw raam komt of dat de kachel harder moet branden om de ruimte op een aangename temperatuur te krijgen. Toch is het lastig om hier een tijd een te verbinden, aangezien dit in iedere situatie en op iedere plek anders kan zijn.

Een Velux dakraam zorgt voor meer daglicht en frisse lucht onder je dak. Het draagt bij aan meer wooncomfort. Wie aan een dakraam denkt, denkt vaak automatisch aan Velux. Dit komt omdat VELUX een synoniem is geworden voor het originele dakraam. Waar het ooit begonnen is met dat enkele dakraam in één maat en met één bedieningsmethode en scharnierpunt, heeft u nu een ruime keuze. Bij Dakvensteratwork bent u aan het juiste adres om deze dakramen te laten vervangen tegen een scherpe prijs. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en onze tarieven.

Velux dakraam vervangen prijs

Wij kunnen uw Velux dakraam al vanaf €345,- vervangen. Afhankelijk van het type raam dat teruggeplaatst wordt kunnen deze prijzen verschillen. Echter brengt het plaatsen van een Velux dakraam ook veel voordelen met zich mee, namelijk:

– Een modern Velux dakraam biedt tot 18% meer daglicht dankzij een groter glasoppervlak ten opzichte van een dakraam van de voorgaande generaties.

– Een modern Velux dakraam heeft een modern en licht design met verbeterde ventilatie- en bedieningsopties.

– Een modern Velux dakraam biedt uitstekende energie-efficiëntie met betere isolatie en meer warmtetoetreding.

– Vervangen is eenvoudiger dan u denkt. Wij kunnen uw dakraam binnen 1 werkdag vervangen.

Velux dakraam laten plaatsen

Onze specialisten kunnen Velux dakramen voor u plaatsen. Wij hebben verschillende opties beschikbaar die u kunt bekijken op onze website. Verschillende opties brengen weliswaar verschillende prijzen met zich mee, maar al vanaf €675,- kunnen wij een nieuw dakraam bij u komen monteren. Dit is inclusief 5 jaar garantie op onze werkzaamheden.

Voordat u een keuze maakt over welk dakraam u wilt kiezen, raden wij aan om eerst een afspraak te maken om samen te kijken wat de beste optie voor uw situatie is. Dit kan bij u op locatie of in het Daglicht Advies Centrum van Velux Nederland in De Meern.

Voordelen van een Velux dakraam

Het laten plaatsen van een Velux dakraam brengt veel voordelen met zich mee die vaak over het hoofd gezien worden. Een dakraam zorgt voor veel meer daglicht in de ruimte waar hij geplaatst wordt. Tegenwoordig zitten we een groot deel van onze tijd binnen waardoor essentieel wordt ook voldoende daglicht in huis te brengen. Als u gaat verbouwen heeft u een mooie kans om meer natuurlijk licht binnen te laten. Naast het feit dat uw woning gezonder wordt voelt het door een overvloed aan licht groter en aangenamer aan.

Tevens zorgt voldoende daglicht zorgt voor een beter humeur, minder kans op obesitas, meer productiviteit, goede nachtrust en een betere immuniteit tegen ziekten en infecties. Ook verhoogt het uw concentratievermogen wat kan helpen tijdens het leren of werken.

Gaat u verbouwen of vervangen?

Wij helpen u graag op weg met tips, handleidingen en advies, die u allemaal op deze site kunt vinden. 

onze diensten

Waarvoor kunt u ons inschakelen?

Wij brengen u graag een bezoek voor een advies en een geheel vrijblijvende offerte. Zo komt uw nieuwe droomwens weer een stap dichterbij.

Waarom kiezen voor Dakvensteratwork?

Bij Dakvensteratwork staan wij voor een snel en efficiënt proces van aanvraag tot uitvoering. Iedere aanvraag van groot tot klein wordt door ons opgepakt. Het maken van situatiefoto’s van zowel binnen als buiten van het dak is een standaardprocedure. Op basis hiervan maken wij een offerte. Indien de offerte voor u interessant is maken wij een afspraak op locatie.

Wij doen er alles aan om onze klanten de best mogelijke service te bieden. Met ons vakmanschap en jarenlange ervaring hebben wij al vele klanten verder kunnen helpen. Wij kijken er naar uit om ook bij u aan de slag te gaan.

DakvensteratWork: montagepartner voor dakvensters

DakvensteratWork is de betrouwbare montagepartner wanneer je op zoek bent naar een bedrijf dat dakvensters plaatst. Wij zijn misschien niet de goedkoopste, maar wel één van de beste! In 2020 is DakvensteratWork zelfs montagepartner van het jaar geworden. Wij zijn trots dat wij de afgelopen jaren al vele positieve klantervaringen hebben meegemaakt en wij hopen dat wij ook jou blij mogen maken met ons vakwerk.

Wil je kennismaken met DakvensteratWork? Neen dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 085 – 0130668 of door het online contactformulier in te vullen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.