Team wassenaar staat voor u klaar

Vergroot je woonruimte met een beter binnenklimaat

Over ons

Team Wassenaar

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

onze diensten

Waarvoor kunt u
Dakvensteratwork inschakelen?

Van het vervangen van een dakraam tot complete zolderverbouwingen inclusief badkamer, toilet en keuken

Service

Een snel en efficiënt proces van aanvraag tot uitvoering

Iedere aanvraag van groot tot klein wordt door dakvensteratwork opgepakt. Het maken van situatiefoto’s van zowel binnen als buiten van het dak is een standaard procedure. Op basis hiervan maken wij een offerte indien de offerte voor u interessant is maken wij indien gewenst of nodig een afspraak op locatie.

Naast onze garantievoorwaarden hanteren wij de begrippen redelijkheid en billijkheid. Praktisch betekend dit dat we er alles aan doen wat in ons vermogen zit om onze klanten optimaal te laten genieten van hun dakraam, dakkapel, lichtkoepel en/of lichtstraat.

Een VELUX dakraam zorgt voor meer daglicht en frisse lucht onder je dak. Een VELUX dakraam draagt bij aan meer wooncomfort. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, met verschillende soorten glas, afwerkingen en bedieningsmethoden.

Meer info over dakramen >

Een dakkapel zorgt voor meer ruimte op zolder, maar neemt vaak ook veel daglicht weg. Maar niet als je kiest voor een dakkapel van VELUX. 

Meer info over dakkapellen >

De nieuwe VELUX dakkapel serre laat daglicht veel verder de ruimte binnen door de slimme toepassing van dakramen. Ook het dak bestaat namelijk uit dakramen, waardoor tot wel 3 keer meer daglicht de woning binnen komt.

Meer info over dakserres >

VELUX biedt fantastische producten die daglicht en frisse lucht brengen onder ieder plat dak. Elegant, budget- en onderhoudsvriendelijk. Je hebt de keuze uit verschillende afmetingen en beschikbaar in zowel vaste als ventilerende toepassingen die met een wandschakelaar bediend kunnen worden.

Meer info over platdak-oplossingen >

Een VELUX lichtstraat met dakramen creëert een oase aan licht in uw aanbouw of kamer met plat dak. Deze oplossing maakt het mogelijk om alle voordelen van een origineel VELUX dakraam ook toe te passen op een aan- of uitbouw. 

Meer informatie over lichtstraten >

Contact

Dakvenster at Work Wassenaar

Straatnaam 12, 3456 XY  Plaatsnaam • T 085-013 06 68 • wassenaar@dakvensteratwork.nl

5.0
Gebaseerd op 3 beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 1 beoordelingen
Deze week twee oude lichtkoepels vervangen door fraaie exemplaren van Velux. Door Dakvensterartwork zijn deze lichtkoepels geplaats. Netjes gewerkt door gezellige vakmensen. Deze combinatie is een echte aanrader: Velux lichtkoepels laten plaatsen via Dakvensterartwork. Wij zijn in ieder geval dik tevreden.
Marja Den H.
Marja Den H.
11:54 14 May 22
Uitstekende vakmensenDe wens om een dakkapelserre te plaatsen op het dak van onze slaapkamer bestond al enige tijd. In juli 2021 hebben we onze wens kunnen realiseren. Voor we bij DakvensterAtWork terecht kwamen hebben we het Daglicht Advies Centrum-Velux in de Meern bezocht en bij twee bedrijven een offerte aangevraagd. Onze keuze viel op DakvensterAtWork. Dhr. Mevlut Kurt heeft ons uitstekend geholpen bij de keuze voor een Dakkapelserre Modulair. en zijn advies om de raampartij op te schuiven om maximaal profijt te kunnen hebben van de lichtinval, hebben we overgenomen. De plaatsing en de montage verliep vlekkeloos. Alles werd afgeplakt en na afloop netjes opgeruimd. We genieten elke dag van het mooie resultaat!
Claudio C.
Claudio C.
15:14 24 Sep 21
Echt goed advies bij inmeten. Ook de daadwerkelijke plaatsing verliep perfect. Nette, beleefde kerels die de boel weer netjes achterlaten. Zoals het hoort. Ik ben blij met het resultaat. Echte aanrader.
Joost H.
Joost H.
15:27 23 Apr 21
js_loader

Wij brengen je licht en ruimte

Dakvensteratwork

VELUX montagepartner
van het jaar 2020

Werkgebieden