Zolder­verbouwing​

Van rommelhok tot loft!

Het is toch eigenlijk vreemd dat we de zolder vaak als rommelhok gebruiken en daar één derde van de hypotheek voor betalen. Dat terwijl dit de ruimte is waar je soms het mooiste uitzicht hebt en meeste daglicht naar binnen kunt halen. Het juiste advies en professionele begeleiding en uitvoering is dan ook van essentieel belang om uw zolder om te toveren tot een fantastische leefbare ruimte.

Wij hebben jarenlange ervaring met zolderverbouwingen. Aangezien wij zelf werkzaam zijn geweest bij VELUX Nederland en meer dan 50 jaar ervaring in huis hebben, weten wij alle ins en outs met betrekking tot de beste oplossing voor uw zolder. Wij denken met u mee over de beste indeling van de zolder en bieden u een totaal pakket voor wat betreft het isoleren van het dak, het plaatsen van wanden en deuren, schuifkasten, wandkasten en vloeren. Laat u inspireren door één van de door ons gerealiseerde zolderverbouwingen.

Inspiratie nodig?

Wij helpen u graag op weg met tips, handleidingen en advies, die u allemaal op deze site kunt vinden. 

Zolderverbouwings­projecten

Wanneer u gaat verbouwen of renoveren, dan kunt u vaak wel wat inspiratie gebruiken. Onderstaande projecten tonen aan wat er mogelijk is met uw zolder, loft, aanbouw of uitbouw en hoe deze projecten gerealiseerd zijn. Zo weet u wat u met uw ruimte kunt doen en welke uitdagingen u tegen kunt komen. En als uw project af is, dan nodigen wij u van harte uit om het met ons te delen. Wie weet krijgt uw project dan ook een mooi plekje op onze website.

onze diensten

Waarvoor kunt u ons nog meer inschakelen?

Van het vervangen van een dakraam tot complete zolderverbouwingen inclusief badkamer, toilet en keuken