Dakraam Rotterdam

Bent u van plan om een dakraam te (laten) plaatsen in Rotterdam of omgeving? Dan zit u goed bij DakvensteratWork. Niet alleen kunt u bij ons terecht voor een dakraam, ook kunnen wij producten als dakkapellen, dakserres en andere daglichtsystemen voor u monteren. Indien gewenst verbouwen wij zelfs uw gehele zolder! Een ding is zeker; met wat daglicht en frisse lucht, maakt DakvensteratWork van uw zolder de mooiste ruimte in huis.

Dakraam plaatsen Rotterdam

De zolder staat vaak bekend als een van de donkere plekken in huis. De ruimte wordt dan ook veelal gebruikt als opslag- of wasruimte. Bij DakvensteratWork in Rotterdam vinden wij dat harstikke zonde, want u kunt van deze ruimte een prachtige slaapkamer, badkamer of keuken creëren. Door het plaatsen van een dakraam, brengt u meer daglicht en frisse lucht in de kamer. Wij helpen u hier graag een handje bij! DakvensteratWork biedt verschillende daglichtoplossingen die uw ruimte van de perfecte hoeveelheid licht kan voorzien. Zo bent u er zeker van dat u weer optimaal kunt genieten van uw extra leefruimte.

VELUX dakraam Rotterdam

Wie aan een dakraam denkt, denkt vaak automatisch aan VELUX. Door het uitgebreide aanbod en de vele mogelijkheden van VELUX, is er voor iedereen een passende oplossing.

DakvensteratWork is officieel montagepartner van VELUX, wat betekent dat wij voldoen aan de kwaliteitseisen en voorwaarden die VELUX stelt. Dankzij onze nauwe samenwerking en betrokkenheid, is DakvensteratWork gekomen tot het huidige uitgebreide assortiment met VELUX-producten. Hierdoor kunnen wij iedere gewenste VELUX dakraam voor u plaatsen.

VELUX dakvenster

Wij van DakvensteratWork begrijpen maar al te goed dat het uitkiezen van een VELUX dakvenster geen gemakkelijke keuze is. Er zijn immers velen opties, afhankelijk van hoe u de ruimte wilt gebruiken. Eén dakvenster zorgt al voor veel daglicht, maar wat een verschil zal het maken wanneer u kiest voor meerdere VELUX dakvensters naast, boven of zelfs tegenover elkaar! Ons assortiment biedt een verscheidenheid aan dakvensters met onbegrensde mogelijkheden. Om een weloverwogen keuze te maken, komen wij graag bij u langs voor persoonlijk advies. Zo bent u er zeker van dat u het dakvenster kiest dat bij uw huis past!

Gaat u verbouwen of vervangen?

Wij helpen u graag op weg met tips, handleidingen en advies, die u allemaal op deze site kunt vinden. 

onze diensten

Waarvoor kunt u ons inschakelen?

Wij brengen u graag een bezoek voor een advies en een geheel vrijblijvende offerte. Zo komt uw nieuwe droomwens weer een stap dichterbij.

VELUX montagepartner

Het monteren van een dakraam is geen eenvoudige en alledaagse klus. Het begint bij goed advies en eindigt met correcte montage. Als VELUX montagepartner helpen wij u daar graag bij! Wanneer u kiest voor DakvensteratWork als uw montagepartner, dan bent u verzekerd van de allerbeste kwaliteit en eerlijke prijzen. Daarnaast geniet u van maar liefst 5 jaar garantie op de montage en 10 jaar garantie op de VELUX producten, aangeboden vanuit VELUX Nederland.

Wilt u een VELUX dakraam in Utrecht of omgeving laten plaatsen? Doe inspiratie op in het Daglicht Advies Centrum in Meern of neem contact met ons op voor meer informatie en uitgebreid advies. Uiteraard bent u ook van harte welkom bij ons in Breukelen, om uw wensen of een offerte door te spreken. U kunt ons bereiken door te bellen naar 085 – 0130668 of door het online contactformulier in te vullen.