Velux dakraam vervangen

Velux dakraam vervangen

Zoals veel dingen hebben ook uw dakramen niet het eeuwige leven. In de loop der jaren zullen uw dakramen aan vervanging toe zijn. Zeker wanneer u op dit moment nog geen Velux dakraam heeft en u besluit deze te laten plaatsen zal het resultaat verbluffend zijn. Als het bijvoorbeeld gaat om isolatie zijn standaard dakramen namelijk geen partij voor onze Velux dakramen. Met een tot 75% beter resultaat kan het verschil verbluffend zijn. En, omdat de temperatuur van de binnenruit tot 5˚C hoger blijft, heb je geen last van tocht of koude voeten. Dus je zult ervaren dat het vervangen van jouw dakraam leidt tot meer wooncomfort.

Wanneer Velux dakramen vervangen?

Na verloop van tijd zult u aan een aantal dingen kunnen merken dat het tijd is om uw dakraam te vervangen. Bijvoorbeeld wanneer u ’s winters merkt dat er veel toch door uw raam komt of dat de kachel harder moet branden om de ruimte op een aangename temperatuur te krijgen. Toch is het lastig om hier een tijd een te verbinden, aangezien dit in iedere situatie en op iedere plek anders kan zijn.

Velux dakraam vervangen prijs

Wij kunnen uw Velux dakraam al vanaf €345,- vervangen. Afhankelijk van het type raam dat teruggeplaatst wordt kunnen deze prijzen verschillen. Echter brengt het plaatsen van een Velux dakraam ook veel voordelen met zich mee, namelijk:

  • Een modern Velux dakraam biedt tot 18% meer daglicht dankzij een groter glasoppervlak ten opzichte van een dakraam van de voorgaande generaties.
  • Een modern Velux dakraam heeft een modern en licht design met verbeterde ventilatie- en bedieningsopties.
  • Een modern Velux dakraam biedt uitstekende energie-efficiëntie met betere isolatie en meer warmtetoetreding.
  • Vervangen is eenvoudiger dan u denkt. Wij kunnen uw dakraam binnen 1 werkdag vervangen.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u interesse in het laten vervangen van uw dakraam? Neem dan contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan om een inzicht te krijgen in de kosten voor het plaatsen van een dakraam.. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden en hopen dat wij snel voor u aan de slag kunnen!

Waarom kiezen voor Dakvensteratwork?

Bij Dakvensteratwork staan wij voor een snel en efficient proces van aanvraag tot uitvoering. Iedere aanvraag van groot tot klein wordt door ons opgepakt. Het maken van situatiefoto’s van zowel binnen als buiten van het dak is een standaardprocedure. Op basis hiervan maken wij een offerte. Indien de offerte voor u interessant is maken wij een afspraak op locatie.

Wij doen er alles aan om onze klanten de best mogelijke service te bieden. Met ons vakmanschap en jarenlange ervaring hebben wij al vele klanten verder kunnen helpen. Wij kijken er naar uit om ook bij u aan de slag te gaan.

Gaat u verbouwen of vervangen?

Wij helpen u graag op weg met tips, handleidingen en advies, die u allemaal op deze site kunt vinden. 

onze diensten

Waarvoor kunt u ons inschakelen?

Wij brengen u graag een bezoek voor een advies en een geheel vrijblijvende offerte. Zo komt uw nieuwe droomwens weer een stap dichterbij.