Roto dakraam vervangen

Wilt u een Roto dakraam vervangen? Is het tijd voor een nieuw kozijn of is er iets anders met het dakraam aan de hand? Moeten er reparaties uitgevoerd worden of bent u toe aan goede isolatie? Dan is Dakvensteratwork een geschikte partner om in te schakelen. Wanneer u dakramen via ons laat vernieuwen bent u verzekerd van het juiste Roto dakraam dat op vakkundige wijze geplaatst zal worden. Op al onze werkzaamheden geldt een garantie voor de duur van 5 jaar. Er kan ook gekozen worden voor een reparatie van het dakraam. Lees op deze pagina meer informatie over onze producten en werkwijze met betrekking tot Roto dakramen.

Oude Roto dakraam vervangen; welk model?

Moeten wij uw oude Roto dakraam vervangen? Is het moment voor renovatie of nieuw dakvenster aangebroken? Dan komen we graag voor u in actie. Voordat er gestart wordt met het werk, is het belangrijk te weten welk model wij moeten plaatsen. Dit kan door uzelf bepaald worden. Een andere optie is om dit met ons te overleggen. Welk dakraam het ook gaat worden. U kunt erop vertrouwen dat wij vakkundig te werk zullen gaan. Uiteindelijk heeft u plezier van een nieuw dakraam.

Designo R modellen van Roto

U kunt uw Roto dakraam vervangen door een van de bestaande Designo R modellen van Roto. Ieder model heeft specifieke functionaliteiten. Zo is er een gevelaansluitingsraam en zijn er dakramen met unieke dakuitgangen. Er bestaan eveneens Designo R nooduitgang en rook- en warmteafvoer ramen. Verschillen kunnen zitten in het dakvenster, kozijn of andere functionaliteiten van het dakraam. Roto heeft een aantal soorten dakramen zoals de Roto tuimeldakraam, de toptuimeldakraam en de uitzettuimel ramen. Deze zijn weer onder te verdelen in diverse types. Hieronder een overzicht van een aantal Roto dakramen.

Designo R1 gevelaansluitingsraam

De Designo R1 gevelaansluitingsraam staat bekend om het vele licht in combinatie met accenten die architectonisch aantrekkelijk zijn. Dit wordt mogelijk gemaakt door een dergelijke gevelverbinding, wat gezien kan worden als een combinatie-element voor Roto dakramen. Door het grote oppervlak en hoek zorgt dit niet alleen voor een heldere dakruimte, maar zorgt dit ook nog eens voor veel vrijheid. Als u zit kan er zelfs genoten worden van een vrij uitzicht. 

Designo R3 dakuitgang

De Designo R3 dakuitgang kan gezien worden als een woondakuitgang. Ideaal voor een dak waarvoor vakmensen toegang moeten hebben. Dit gaat niet ten kosten van het comfort. Bediening via een specifieke veer maakt het mogelijk dat de zwenkvleugel eenvoudig geopend kan worden. Dit biedt bescherming tegen dichtklappen. Het veelzijdig isolatieblok zorgt voor warmte waardoor het ruimteklimaat aangenaam is en er wordt bespaart op verwarmingskosten.

Designo R5 Rook- en warmteafvoer

Een Designo R5 Rook- en warmteafvoer dakraam kan wellicht de ideale oplossing voor uw situatie zijn. Deze ramen zijn optisch gebaseerd op een Designo R7 model. Alle kenmerken worden gecombineerd waardoor er sprake is van een volledig Roto dakraam. Er is goede beglazing en de warmte-isolatie is geheel voorgemonteerd. Als dit dakraam iedere dag wordt gebruikt zal de traploze elektrisch instelbare ventilatiefunctionaliteit voor het maximale comfort zorgen.

Designo R8 dakuitgang 

Met de Designo R8 dakuitgang kan energiebesparing gerealiseerd worden. Een zeer goede energie-efficiëntie komt tot stand met dank aan een geïntegreerd warmte-isolatieblok. De meervoudige isolatiebeglazing ‘Roto blueTec Plus’ speelt eveneens een belangrijke rol. Desondanks wordt er niet tekort gedaan aan het comfortabele gedeelte. Met een veer wordt de zijvleugel geopend. Er wordt bescherming tegen dichtslaan geboden.

Designo R8 nooduitgang 

De Designo R8 nooduitgang is een woonveiligheidsuitgang. Deze kan zelfs levens redden. Het dakraam staat bekend om het pneumatische systeem om deze te openen. In noodsituaties is er een enorm grote uitweg mogelijk naar het dak. Er wordt daarmee aan de wettelijke eisen voldaan, die gelden voor de afmeting van een tweede vluchtweg. Er worden geen consessies gedaan als het gaat om design en energie-functionaliteit.

Vervangen of repareren?

Wilt u een Roto dakraam vervangen of repareren? Is het tijd voor een vernieuwing of renovatie? Moet het kozijn of beglazing gerepareerd worden? Is het tijd voor een goede isolatie?  Onze specialisten gaan graag voor u aan de slag. De keuze voor reparatie of vervanging is aan u. Dakvensteratwork kan adviseren waarna er een weloverwogen beslissing gemaakt kan worden. 

Direct een offerte op maat inclusief montage

U kunt direct een offerte op maat inclusief montage van ons krijgen. Zo kan het Roto dakraam snel en professioneel vervangen of gerepareerd worden. Doe gelijk een offerteaanvraag via onze website. Wij horen graag waarmee wij u kunnen helpen. Vul uw gegevens in en we laten zo snel mogelijk iets van ons horen.

Overzicht Roto dakramen

Gaat u verbouwen of vervangen?

Wij helpen u graag op weg met tips, handleidingen en advies, die u allemaal op deze site kunt vinden. 

onze diensten

Waarvoor kunt u ons inschakelen?

Wij brengen u graag een bezoek voor een advies en een geheel vrijblijvende offerte. Zo komt uw nieuwe droomwens weer een stap dichterbij.