Velux dakraam inclusief montage

Dakvensteratwork is gespecialiseerd in Velux dakramen. Bij ons kunt u terecht voor verschillende typen dakramen waardoor wij in kunnen spelen op iedere woonsituatie. Een dakraam brengt veel voordelen met zich mee. Denk hierbij aan meer daglicht en ventilatie. Deze factoren hebben een positief effect op de gezondheid. In een tijd waarin veel mensen steeds meer binnen zitten is dit essentieel. Heeft u interesse in een Velux dakraam? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op.

Kosten plaatsen dakraam

U heeft al een Velux dakraam vanaf €675,-. Deze prijs is inclusief montage. Echter hebben wij vele types dakramen in ons assortiment. Hierdoor kunnen de prijzen voor een dakraam per situatie verschillen. Dit is uiteraard ook afhankelijk van welk product u kiest. U bent bij ons in ieder geval verzekerd van vakmanschap en minimaal 5 jaar garantie op onze uitgevoerde werkzaamheden. Wanneer u een vrijblijvende offerte aanvraagt kijken wij graag samen met u naar de mogelijkheden. Zo kunnen we bepalen welk product het beste bij u past en hoe wij dit kunnen realiseren. Afhankelijk van deze factoren kunnen wij u een precieze prijsopgave geven.

Waarom kiezen voor Dakvensteratwork?

Bij Dakvensteratwork staan wij voor een snel en efficient proces van aanvraag tot uitvoering. Iedere aanvraag van groot tot klein wordt door ons opgepakt. Het maken van situatiefoto’s van zowel binnen als buiten van het dak is een standaardprocedure. Op basis hiervan maken wij een offerte. Indien de offerte voor u interessant is maken wij een afspraak op locatie.

Wij doen er alles aan om onze klanten de best mogelijke service te bieden. Met ons vakmanschap en jarenlange ervaring hebben wij al vele klanten verder kunnen helpen. Wij kijken er naar uit om ook bij u aan de slag te gaan.

 

Neem contact op voor meer informatie!

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of onze diensten? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar en zullen u zo spoedig mogelijk van een reactie voorzien.

Gaat u verbouwen of vervangen?

Wij helpen u graag op weg met tips, handleidingen en advies, die u allemaal op deze site kunt vinden. 

onze diensten

Waarvoor kunt u ons inschakelen?

Wij brengen u graag een bezoek voor een advies en een geheel vrijblijvende offerte. Zo komt uw nieuwe droomwens weer een stap dichterbij.