actie

Laat je dakraam vervangen voor optimale isolatie

Heb je nog een oud dakraam in huis? Door slechte isolatie kan dit zorgen voor condens­vorming en een ongezond leefklimaat. Laat je oude dakraam daarom nu vervangen. T/m 31 maart krijg je bij Dakvensteratwork een gratis isolatiekraag bij vervanging van een dakraam. Dit is de ideale oplossing voor een goed geïsoleerd dak waarbij de energieprestaties van belang zijn.

De voordelen van dakraam vervangen:

Mis ze niet!

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwste producten, toekomstige acties en relevante aanbiedingen? 
Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

*Welke rol beschrijft je het beste? Met deze informatie kunnen wij zorgen dat je altijd de juiste en meest relevante informatie ontvangt.
Dakvensteratwork hecht veel waarde aan uw privacy. We zullen persoonlijke informatie alleen gebruiken om de producten en diensten te leveren waar u ons om hebt gevraagd. Van tijd tot tijd willen we contact met u opnemen over onze producten en diensten, of bijvoorbeeld interessante aanbiedingen. Als u ermee instemt vink dit dan hieronder aan:

Upgrade je oude dakraam naar het nieuwste model en geniet van tot wel twee keer zoveel isolatie.

Nu tot wel € 100,- cashback.

Verdubbel het hoeveelheid daglicht met het nieuwe VELUX 2in1 dakraam
 

Nu tot wel € 200,- cashback.

Verdrievoudig je daglicht met het prachtige VELUX 3in1 dakraam
 

Nu tot wel € 250,- cashback.

* Actievoorwaarden ‘Gratis isolatiekraag bij vervanging’ 

Deze actie geldt bij het door Dakvensteratwork laten vervangen van een oud VELUX-dakraam voor een nieuw VELUX-dakraam en geldt niet in combinatie met andere acties. Om voor de gratis isolatiekraag in aanmerking te komen vraag je uiterlijk 31 maart 2024 een offerte aan via deze pagina. Geef hierbij het type nummer van het huidige raam door zodat we een passende offerte kunnen maken inclusief de gratis isolatiekraag. Per huishouden wordt deze actie maximaal één keer toegewezen. Voorwaarden onder voorbehoud van typefouten. Voor eventuele vragen kun je uiteraard contact met ons opnemen.

onze diensten

Waarvoor kunt u ons inschakelen?

Wij brengen u graag een bezoek voor een advies en een geheel vrijblijvende offerte. Zo komt uw nieuwe droomwens weer een stap dichterbij.